Asukastupa

Korvensuoran Asukastupa sijaitsee Talvikankaan koulun yhteydessä
osoitteessa Tuiskutie 11, 90630 Oulu

puhelin 045 8784377

Metsäreissu 28.9.2023 tapaamme Huutilammen parkkipaikalla klo 13. Ilmoittudu asukastuvalle viimeistään keskiviikkona jotta tiedämme ottaa tarpeeksi mukaan evästä. Seuraa korvensuoran asukasyhdistys facebook kautta ilmoittelua niin tiedät mitä ja milloin asukastuvalla tapahtuu.

Asukastuvalla Kahvia ja Makeaa:

Asukastuvalta voi saada ruoka- sekä kahvitarjoilua. Tiedustele tuvalta lisää.

Asukastuvan tilojen varaus:

Tuvan tilat soveltuvat useammalle kymmenelle. Tuvan tiloissa voi järjestää tilaisuuksia. Tuvalta voi kysyä vapaita aikoja. Asukastuvalta löytyy tietokone nettiyhteyksineen, meillä toimii myös langaton verkko. Asukastuvalla on laminointikone, jota voi käyttää tuvalla. Asukastuvalla on myytävänä itsetehtyjä käsitöitä.

Asukastuvat on tarkoitettu alueidensa asukkaiden olohuoneiksi ja kohtaamispaikoiksi. Asukastuville toivotetaan tervetulleiksi ihan jokainen – vaikkapa vain piipahtamaan tai touhuamaan pidemmäksikin aikaa, kahvittelemaan, lukemaan lehtiä tai tapaamaan muita tuvalla kävijöitä tai osallistumaan tuvalla järjestettävään toimintaan.

Asukastupien toiminta on eri asuinalueilla erilaista. Asukastuvan toiminta ja palvelutarjonta yritetään saada vastaamaan asukkaiden tarpeita.
Vapaaehtoisten asukkaiden työpanoksella on suuri merkitys toiminnan jatkumiselle.